About Vista Bonita - Vista Bonita Reading Glasses
210
page-template-default,page,page-id-210,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

About Vista Bonita

READING GLASSES

Vista Bonita

Bonita is al een tijdje lang op zoek naar een leuke leesbril. Een bril die niet alleen leesplezier brengt, maar ook een glimlach op ieders gezicht. Ze houdt van kleur en van opvallende modellen, haar tijd van aangepast gedrag is allang voorbij. Voor Bonita mag het altijd wel een beetje meer zijn; een grapje, een toevoeging, iets heel eigens, daar houdt ze van. De leesbrillen die ze her en der ziet hangen trekken haar niet. Ze besluit om lekker eigenwijs een eigen leesbrillenmerk te starten. Dat valt nog niet mee; de leesglazen moeten van goede kwaliteit zijn, en de modellen hip en trendy. En als ze een beetje licht op haar neus zitten, is dat wel zo prettig.

leesbril-vista-bonita-VB015-cherry-lips-pink-set
_P2A1736-grey

En, heel belangrijk voor Bonita, haar merk dient een goed doel te steunen, voor elke verkochte bril stort ze een bedragje. Alle beetjes helpen nietwaar? Ze bezoekt beurzen over de hele wereld, praat met modeontwerpers en begint te tekenen.

The Cocktail Flower Collection

 

Voor voorjaar 2020 liet Bonita haar oog vallen op de door haar zo geliefde cocktails. Die namen en kleuren, helemaal iets voor haar. The Cocktail Flower Collection bestaat uit 5 kleuren van het model Nova: Maliblue, MaiTai Purple, Salinas Pink, Basil Smash en Cherry Lips. Vrolijke, zomerse kleuren voor een lichtgewicht en stevige leesbril.

 

Het goede doel is voor deze collectie Look good, Feel better, een organisatie die ervoor zorgt dat oa vrouwen zich ondanks kanker goed voelen en er goed uitzien.

 

› Bekijk de collectie!

The Happy Spirit Collection

 

Dit is Bonita’s timeless collectie: The Happy Spirit Collection; een lekker royaal model én een iets kleiner model in vijf transparante topkleuren; nude, cognac, bruin, blauw en dieppaars. Door Bonita toepasselijk benoemd als Soft Skin, Terra Cotta, Crafty Brown, Kelim Blue en Purple Art. Een vrolijke, positieve collectie met vintage en aztec invloeden, perfect passend bij het huidige modebeeld.

 

Het goede doel is voor deze collectie Look good, Feel better, een organisatie die ervoor zorgt dat oa vrouwen zich ondanks kanker goed voelen en er goed uitzien.

 

› Bekijk de collectie!

Meer dan een leesbril

Natuurlijk wil Bonita een collectie die meer is dan zomaar een leesbril in een hoesje. Ze bedenkt een optimistisch concept; de lichtgewicht leesbril wordt geleverd met een vegan leather etui, het perfecte brillenpoetsdoekje, een handig spraytje voor de glazen, een trendy brillenkoordje en dat alles verpakt in een super-yummy opbergtasje. 5 onderdelen in 1 pakketje!

 

READING WILL NEVER BE THE SAME!