About Vista Bonita
210
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-210,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,elementor-default
 

About Vista Bonita

READING GLASSES

Vista Bonita

Bonita is al een tijdje lang op zoek naar een leuke leesbril. Een bril die niet alleen leesplezier brengt, maar ook een glimlach op ieders gezicht. Ze houdt van kleur en van opvallende modellen, haar tijd van aangepast gedrag is allang voorbij. Voor bonita mag het altijd wel een beetje meer zijn; een grapje, een toevoeging, iets heel eigens, daar houdt ze van. De leesbrillen die ze her en der ziet hangen trekken haar niet. Ze besluit om lekker eigenwijs een eigen leesbrillenmerk te starten. Dat valt nog niet mee; de leesglazen moeten van goede kwaliteit zijn, en de modellen hip en trendy. En als ze een beetje licht op haar neus zitten, is dat wel zo prettig.

En, heel belangrijk voor Bonita, haar merk dient een goed doel te steunen, voor elke verkochte bril stort ze een bedragje. Alle beetjes helpen nietwaar? Ze bezoekt beurzen over de hele wereld, praat met modeontwerpers en begint te tekenen.

 

The Cactus Flower Collection
En nu is het dan gelukt. Ze introduceert begin 2019 Vista Bonita, Spaans voor mooi (uit)zicht, goede blik. De eerste serie heet The Cactusflower Collection: een lekker royaal en kek model in vier transparante topkleuren; roze, oranje, blauw en grijs. Door Bonita toepasselijk benoemd als Salinas Pink, Ibiza Queen, Kadushi Silver en Lacbay Blue. Namen die doen denken aan fleurige cactussen die bloeien op de meest onverwachte plekken. Het goede doel is voor deze collectie de Donkey Sanctuary op Bonaire. Een eiland waar fun, kleur en een relaxte sfeer altijd voorhanden zijn. En waar Bonita nog wel eens een lekker boekje in de schaduw leest. Vanaf nu met haar eigen Vista Bonita.

 

Meer dan een leesbril
Natuurlijk wil Bonita een collectie die meer is dan zomaar een leesbril in een hoesje. Ze bedenkt een optimistisch concept; de lichtgewicht leesbril wordt geleverd met een cactusflower vegan leather etui, het perfecte brillenpoetsdoekje, een handig spraytje voor de glazen, een trendy brillenkoordje en dat alles verpakt in een super-yummy opbergtasje. 5 onderdelen in 1 pakketje!

 

READING WILL NEVER BE THE SAME!